De e-commerce markt groeit enorm. Wanneer u gaat exporteren moet u kunnen vertrouwen op uw financiën en moet u aan alle wet- en regelgeving voldoen. De winstgevendheid van uw activiteiten zal immers altijd de essentie van uw organisatie zijn.

Heeft u volledig inzicht in uw retourenstroom en bent u zich bewust van uw marketing uitgaven? Weet u of deze uitgaven het gewenste effect behalen? Bij FittinQ zorgen we ervoor dat u hier altijd eenvoudig inzicht in heeft. Middels diverse dashboards kunt u met één druk op de knop de resultaten van uw onderneming in kaart brengen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voldoen aan wet- en regelgeving is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Er zijn zo veel zaken om rekening mee te houden en al helemaal als u in verschillende landen opereert. U zou verwachten dat de regels in Europa gelijk zijn, maar helaas is dit niet het geval. Verschillende Europese landen hebben verschillende wetten en regels en hanteren afwijkende consumentenrechten.

Wij hebben ruime kennis en ervaring met het leveren van goederen aan consumenten en bedrijven in alle Europese landen. Wij zorgen er dan ook voor dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet voor de landen waarin u opereert.