Grenzen vervagen, mogelijkheden worden groter!

 

Grenzen vervagen en de mogelijkheden om uw onderneming uit te breiden tot buiten de Nederlandse grenzen worden groter. Echter brengt dit ook zorgen met zich mee. Hoe pak ik internationaal ondernemen aan, met welke wet- en regelgeving moet ik rekening houden en wat kan ik verwachten? Onzekerheid en gebrek aan kennis kunnen een drempel zijn om de stap te zetten naar het buitenland.

 

In 4 weken tijd Europese ondernemer!

 

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben de stap gezet naar Europa. Het wiel opnieuw uitvinden kost onnodig veel tijd en geld en waarom zou u dat doen als er mensen zijn die alles al voor u hebben uitgevonden? FittinQ kan uw Europese ambities volledig ontzorgen!

 

Van e-commerce en IT tot de logistiek en opslag van uw goederen. Van marketing en marktkennis tot getrainde en gekwalificeerde klantenservice door native sprekend personeel. Wij hebben op al deze gebieden de kennis in huis die u nodig heeft. Ook hoeft u niet te denken aan het voldoen van alle juridische- en belastingverplichtingen. Wij zorgen ervoor dat u in elk land aan de regelgeving voldoet.

 

Omdat wij alles voor u kunnen regelen, garanderen we een time-to-market van 4 weken in Europese landen. U kunt zich volledig storten op uw Europese droom en de organisatie laat u aan ons over!

Waarom FittinQ?

FittinQ heeft jarenlange ervaring op het gebied van ondernemen in Europees verband. Onze organisatie heeft nauwe samenwerkingsverbanden in heel Europa en tevens in het Verre Oosten. FittinQ beschikt over de organisatie, de kennis en de kracht om slagvaardig te zijn. U heeft het ondernemerschap en de ambitie. Samen dé ideale combinatie!   

 

Hier werken wij al voor:

 

Lampenlicht.nl

De omnichannel verlichtingswinkel

Lamp en Licht is dé online verlichtingspecialist. Zij zijn inmiddels actief in meer dan 12 Europese landen. FittinQ ontzorgt Lampenlicht.nl op alle gebieden. Finance, legal, marketing, klantenservice en logistiek. Het logistieke aspect behelst de in- en opslag van de goederen tot het leveren van producten aan de eindgebruiker.

QAZQA

Het "tikkie"eigenwijze woonmerk

QAZQA startte als verlichtingsmerk met de verkoop van armaturen en lichtbronnen. Dit van origine Nederlandse merk breidt haar assortiment in de woonbranche nu steeds verder uit met woonartikelen en meubelen. FittinQ verzorgt voor QAZQA de totale organisatie van fabricage, import, transport en opslag. Tevens wordt de financiële afhandeling met partners (o.a. Chinese) van QAZQA door FittinQ gefaciliteerd.

 

Bztrs

Commerce intelligent agent

BZTRS is een full-service agent op het gebied van e-commerce. Ontstaan uit de wens van klanten om een adres te hebben voor alle facetten van de transformatie naar een omnichannel business. BZTRS beschikt over vergaande specialismen op het gebied van strategie, (online) marketing, juridische bijstand en kantoorautomatisering. BZTRS maakt gebruik van de IT architectuur en opslag binnen FittinQ. Een sterke samenwerking!

K-GUARD

BEVEILIGINGSSPECIALIST

De beveiligingsmarkt is een snelgroeiende e-commerce markt. De techniek staat in deze wereld letterlijk voor niets. K-guard biedt totaaloplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met geavanceerde producten en software oplossingen beveiligt u in een handomdraai uw bezittingen. FittinQ verzorgt de totale logistieke operatie van K-guard in Europees verband.

Welkom in het Europese logistieke centrum