FLEXIBELE (BIJ) BAAN  JUNIOR CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER!

Een jong team en een modern kantoor. Een uitdagende functie met klantcontact en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer? Bij ons ontvang je een oproepcontract met leuk uurloon, met toeslagen voor avond- en weekenduren. Ook kun je zelf aangeven hoeveel uur per week en wanneer je beschikbaar bent. Op basis daarvan zullen wij jou inplannen in het werkrooster. Ook voor scholieren en studenten is deze functie mooi te combineren met school of studie, hobby of sportavond.

 

Wat ga je doen?

Als junior customer service employee ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service door een snelle, klantvriendelijke en oplossingsgerichte afhandeling van klantvragen die binnenkomen via telefoon, e-mail en chat. Je zorgt voor een juiste verwerking van onder andere orders, verzendingen, klantbetalingen en retour- of garantiezendingen. Ook verzorg je alle voorkomende wijzigingen of aanpassingen daarvan. Tevens ondersteun je de customer services teams van de buitenlandse vestigingen bij het aanmaken en verwerken van handmatige orders en het wijzigen van orders, klantgegevens, facturen en creditnota's.

 

Wij zoeken jou, omdat…

… jij klant- en servicegericht bent! Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij de klant een goed gevoel te bezorgen en naar tevredenheid te helpen. Je bent geduldig en je kunt goed luisteren. Je beschikt over commercieel inzicht en een flexibele houding. Werken op doordeweekse avonden en in het weekend is voor jou geen probleem. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift.

 

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Mail je motivatie met CV voorzien van een recente foto naar jobs@fittinq.com en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.