De mensen achter FittinQ

Wij realiseren ons dat u het belangrijk vindt om te weten met wie u zaken doet. Wie zijn de mensen achter FittinQ?

De founder van FittinQ is Erik Jansen. Jaren geleden begon hij met het verkopen van armaturen in Nederland, maar zijn ambities waren groter dan Nederland alleen. Al snel werden de eerste Europese stappen gezet om de groeiambities waar te maken.

Tijdens dit proces werd de organisatie vaak geconfronteerd met de moeilijkheden van export en import. Regelgeving en cultuur vormden regelmatig hindernissen bij het internationaal opereren, die overwonnen moesten worden. Onder leiding van Erik Jansen is FittinQ uitgegroeid tot een Europese onderneming van formaat met ruime kennis op het gebied van internationaal ondernemen. Met inmiddels ruim 70 medewerkers, 4 kantoren in Europa en een kantoor in China biedt FittinQ ongekende mogelijkheden voor ondernemers die Europees succes willen boeken.

Bij FittinQ draait het om het maximaal benutten van Europese mogelijkheden, waarbij FittinQ alle export zorgen van de ondernemer uit handen neemt. Zodat uw onderneming zich kan concentreren op de feitelijke business en zich niet bezig hoeft te houden met alles eromheen!